Recept

Sarah's zelfgemaakte powerbars

powerbars

Zelfgemaakte repen van onze receptenkoningin Sarah. Dit recept met bekende ingrediënten is gewoon heerlijk en ideaal als tussendoor of kort voor het sporten. De repen bevatten tal van waardevolle voedingsstoffen door de combinatie van havermout, bananen en andere ingrediënten en voorzien het lichaam daarom in veel energie. Havermout bevat niet alleen koolhydraten, maar ook eiwitten en onverzadigde vetten. De bananen in dit recept zijn goed voor de snelle koolhydraten en voorzien het lichaam direct met benodigde brandstof.

Kooktijd:
35 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Om deze heerlijke repen te maken beginnen we met het pletten van de rijpe bananen tot een gladde pap. Voeg hier vervolgens de droge vruchten aan toe, het liefst in kleinere stukken zodat ze makkelijk te mengen zijn.
  2. De volgende stap die gezet moet worden in de richting van die heerlijke repen is het toevoegen van de melk, de Flavor Drops, kaneel en de gemalen noten. Meng de ingrediënten vervolgens goed zodat ze een glad mengsel vormen.
  3. Pak nu een ovenschaal of een klein bakblik en verdeel het beslag hierin gelijkmatig over de bodem. Het is belangrijk om een bakpapiertje op de bodem van het bakvorm te plaatsen zodat na het bakken het baksel eenvoudig uit de vorm te halen is.
  4. Doe de bakvorm vervolgens in de oven op 160 graden gedurende 20-25 minuten, zorg dat het deeg niet te donker van kleur wordt.
  5. Laat vervolgens afkoelen en snijd het baksel dan in hapklare repen. Zo heb je altijd een lekker en verantwoord tussendoortje op voorraad voor onderweg, op kantoor of gewoon voor het sporten. Enjoy clean eating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op