Recept

Low Carb Whey Wafels

whey wafels

Deze snel te maken LowCarb Whey-wafels zijn de ideale lunch óf ontbijt voor in het weekend. Je kunt ze puur eten maar ook kun je ze nog lekkerder maken door er wat fruit, eventueel wat suiker óf chocoladesaus aan toe te voegen. We hebben sinds kort ook /bodylab24-choco-spread-200g.html in het assortiment dat ook perfect past bij deze heerlijke wafels. Kortom, volop mogelijkheden om jezelf óf een ander te verwennen.

Kooktijd:
20 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig?

Topping

Gebruiksaanwijzing:

  1. Je hebt naast de bovenstaande ingrediënten een wafelijzer nodig waarin je de wafels uiteindelijk moet bakken.
  2. Als eerste beginnen we met het kloppen van de eieren in een kom waaraan vervolgens de overige ingrediënten toegevoegd mogen worden. Meng dit tot het een glad deed is en voeg eventueel de FLavour Drops toe aan het mengsel.
  3. Laat het deeg heel even rusten en laat ondertussen het wafelijzer opwarmen.
  4. Verdeel tot slot het deeg over het wafelijzer en maak er wafels van die ongeveer dezelfde grootte hebben. Het enige dat nog rest is het opmaken van de wafels met topping naar keuze - vers fruit, suiker of saus naar keuze.
Enjoy clean eating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op