Recept

Broodje Tonijn met spinazie paprika en kappertjes

Sandwich met tonijn

Dit lekkere meergranen broodje met tonijn is de optimaale snack of snelle lunch. Je kunt dit recept naar eigen smaak pimpen en aanpassen. Simpel en ook nog gezond. Vol met eiwitten en voedingstoffen om je lichaam optimaal te verzorgen.

Kooktijd:
5 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

 • meergranen of spelt brood
 • tonijn op water
 • spinazie
 • rode paprika
 • kappertjes
 • zoet, peper

Gebruiksaanwijzing:

 1. Was de verse spinazie en laat deze even enkele minuten uitlekken.
 2. Snij ondertussen de paprika in kleine reepjes. Dit gaat het makkelijkste door de paprika rechtop te zetten en de zijkanten van de paprika af te snijden. Deze grote stukken snijd je weer in dunnen reepjes.
 3. Voor dit recept hebben we gekozen voor een rode paprika omdat deze naar onze mening het beste bij het recept past. Uiteraard kun je ook een gele of groene kiezen indien je dit lekkerder vindt of er geen rode voor handen is.
 4. Snij ondertussen een broodje open en beleg deze met een goede laag spinazie blaadjes.
 5. Open de tonijn en giet het water van het blik af. Beleg het broodje vervolgens met een goede laag tonijn. Strooi wat vers peper en indien gewenst zout over de tonijn.
 6. Giet de kappertjes af en leg er naar smaak het gewenste aantal op de tonijn. Maak het broodje af door de paprika reepjes gelijkmatig over het broodje te verdelen.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op