Recept

Grapefruit Margarita met een vleugje Whey Protein

Grapefruit Margarita met wei

Voor de zomerse temperaturen hebben we voor de avond of na de training een kleine verfrissende smoothie gevonden - de grapefruit Margarita. Verse aardbeien met grapefruit en limoensap, een paar ijsklontjes en een portie vanillewhey. Ideaal na een buitentraining op een warme zomerdag of een zwetende training in de sportschool.

Kooktijd:
5 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Grapefruit Margarita voor één persoon
  • 300 g bevroren aardbeien
  • 240 ml grapefruitsap
  • 80 ml limoensap
  • 24 g Bodylab Whey Protein
  • 6 ijsklontjes
  • 1-3 verse muntblaadjes

Bereiding:

  1. Doe aardbeien, grapefruitsap en limoensap in de mixer, voeg Whey Protein (24g = 2 maatlepels) toe en meng op de hoogste snelheid tot een gladde massa. (Als je de voorkeur geeft aan verse aardbeien en ook aan vers geperste sappen, kun je deze natuurlijk ook gebruiken.)
  2. Afhankelijk van de consistentie en voorkeur kan er nog vloeistof worden toegevoegd, maar zorg ervoor dat de zomerdrank niet te zuur wordt. Vandaar eerst proeven en indien nodig met een beetje water mengen.
  3. Voor de ijsklontjes zijn er twee opties. Voeg normale klontjes of gemalen ijs in de mixer en meng alles opnieuw. Giet als tweede optie eerst het ijs in het glas en giet vervolgens de gemaakte smoothie eroverheen - afhankelijk van smaak en persoonlijke voorkeur. Wie wil kan er nog een rietje bij doen en met muntbladjes garneren.
Geniet ervan en geniet van de zomer!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op