Recept

Whey recept chocolate Dipped Strawberry Oats

oats met aarbeien

In dit recept nemen we je mee naar een klassiek nagerecht, een heerlijke combinatie van Aardbeien in Chocolade, natuurlijk op de verantwoorde manier die je van ons gewend bent. Normaal gesproken worden voor een dessert de aardbeien vaak in chocolade gedoopt of wordt er aan ijs, aardbeien en chocolade toegevoegd. Dit past niet bij veel van ons in het dieet. Daarom hebben wij deze variant gemaakt. Het bestaat uit havermout met chocolade whey en als toevoeging aardbeien. Als extra topping hebben wij ook nog coco flakes voor de smaak en whey crisps voor extra knapperigheid toegevoegd. Havermout als ontbijt heeft als voordeel dat het een lang verzadigd gevoel geeft en de whey zorgt ervoor dat de eiwit reserves weer worden aangevuld voor een optimaal resultaat. Wist je trouwens dat aardbeien boordevol Vitamine C zitten en maar 29 kcal per 100g bevatten? Kijk hieronder snel hoe je dit heerlijke ontbijtje klaarmaakt.

Kooktijd:
3 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig

Gebruiksaanwijzing:

  1. We beginnen met het maken van de havermout.
    Prak een halve banaan fijn in een schaaltje naar keuze. Zorg dat het schaaltje groot genoeg is om je hele ontbijt in de maken.
  2. Voeg havermout en whey aan de geprakte banaan toe. Meng dit goed voordat je het warme water toevoegt.
  3. Voeg al roerende ongeveer 190ml water toe. Zorg ervoor dat het een egaal mengsel wordt. Hierna kunnen we beginnen met het toevoegen van de aarbeien en de toppings.
  4. Snij de aardbeien in gewenste grote. Wij hebben gekozen om de aardbeien in schijfjes de snijden omdat dit er mooi uit ziet. Je kan de aardbeien natuurlijk ook in stukjes snijden of heel laten. Voeg de aardbeien toe aan de havermout en voeg daarna de toppings naar smaak toe. Enjoy clean cheating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op