Recept

Whey recept latte macchiato oats

latte macchiato oats

Zoals je aan de vele havermout recepten op de site ziet zijn wij aardig aan de slag om zoveel mogelijk leuke variaties voor jullie te bedenken. Vandaag een variant met de smaak van latte machiatto. Heerlijk in de ochtend dus! Natuurlijk weer met lekkere maar ook verantwoorde toppings. De rauwe cacao nibs en cacao powder bevatten hoge concentraties antioxidanten en verschillende voor sporters belangrijke mineralen zoals magnesium, ijzer, mangaan, zink, chroom, zwavel en koper. Whey crisps zorgen voor een extra bite en een extra hoog eiwitgehalte. Kijk hieronder snel hoe je dit heerlijke ontbijtje klaarmaakt. Normaal gesproken ben je misschien gewend in de ochtend een kop koffie, cappuccino of latte machiatto te zetten. Vandaag gaan we dat iets anders doen.

Kooktijd:
3 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. We beginnen met het maken van de havermout. Prak daarvoor eerst een banaan in een schaaltje. Wanneer de banaan helemaal fijn is geprakt kan je hier 30g havermout en 1 scoop Latte Macchiato Whey aan toevoegen.
  2. Nu begin je met het toevoegen van warm water of melk. In totaal moet er ongeveer 190ml toegevoegd worden. Om klonten te voorkomen is het is alleen van belang dat je dit geleidelijk en al roerende doet.
  3. Wanneer de gewenste consistentie is bereikt kan je verder gaan met het toevoegen van de toppings. Dit kan je natuurlijk geheel naar smaak doen. Voeg als laatste pas de whey crisps toe, dan blijven die heerlijk knapperig! Geniet en fijne dag!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op