Recept

Warme whey chocolade melk

choco melk met slagroom

Dit recept is speciaal voor dagen dat het echt koud is! Misschien heb je buiten gesport of heb je gewoon echt trek in een warme chocomelk. Neem dan deze variant! In vergelijking tot de meeste chocomelk merken bevat deze variant de helft minder calorieën en ongeveer 4 keer meer eiwitten. En die kunnen wij sporters wel gebruiken! Eiwitten ondersteunen bijvoorbeeld de spierherstel na een stevige sportsessie Deze warme whey chocomelk is bijna net zo makkelijk te maken als een gewone warme chocomelk, kijk snel hieronder hoe je dit moet doen.

Kooktijd:
5 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Dit recept begint eigenlijk met het maken van een normale Whey shake. Voeg 3 scoops Bodylab Whey met chocoladesmaak toe aan 300ml melk, doe de deksel strak op en schud er lekker op los.
  2. Voeg dit toe aan je favoriete glas of mok en zet het voor 60sec op 600watt in de magnetron . Iedere magnetron werkt iets anders, dus check de temperatuur even. Probeer de whey chocolade melk niet heet maar gewoon lekker warm te maken.
  3. Als de warme whey chocolademelk op temperatuur is kan je daar low fat slagroom aan toevoegen. Dit is erg lekker, maar hoeft natuurlijk niet. Je kan slagroom ook weghalen of vervangen voor gewone slagroom.
  4. Voeg als laatste nog wat rauwe cacao poeder toe aan de slagroom voor een extra lekkere chocolade smaak. Geniet en fijne dag!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op