Artikel

Stackers: van Hype tot High End Sports Nutrition.

stacker product range

In de jaren ’90 waren Stackers van de één op de andere dag een fenomeen in Nederland. In een korte periode werd er overal gesproken en geschreven over deze producten en werd de merknaam Stacker2 Europe in korte tijd een begrip. Het assortiment van Stackers kent producten van whey tot aan pre workouts. In deze tijd waren er relatief weinig webshops en werden de Stackers voornamelijk verkocht in fitnesscentra, supplementenwinkels en drogisten. Deze winkels wisten niet wat ze meemaakten toen het grote publiek aan de toonbank stond en stuk voor stuk vroegen om de veelbesproken stackers.

Wat de Stackers zo ontzettend populair maakte was het direct voelbare effect. Naast de fitness en bodybuilding scene werden Stackers al snel omarmd door de party scene en het bredere publiek.

Het merk Stacker2 Europe anno 2018 en vandaag

Hoe gaat het vandaag de dag met het merk Stacker2 Europe? Hoewel de klassieke Stacker producten nog steeds populair zijn is het merk sterk doorontwikkeld. Zo heeft Stacker2 een portfolio van meer dan 30 high-end producten onder andere bestaande uit energie producten, vitamines, sportvoeding en eiwitproducten.

Best verkochte Stacker

Wil je weten wat de beste Stacker producten zijn? Dan hebben we voor jou een top 5 samengesteld.

- Stacker 4 – het product wat in de jaren ’90 zorgde voor een ongekende hype. Deze formule is door de jaren heen continue verbeterd.
- Black Burn - een zeer krachtig supplement op basis van verschillende kruidenextracten, vitaminen & mineralen. Black Burn is naast capsules ook verkrijgbaar in poedervorm / drink.
- Testo 4HD – Is vooral bekend onder de mannelijke krachtsporters. Een uniek product met een zeer uitbreide samenstelling van diverse natuurlijke kruiden, zink magnesium en vitamines.
- Rush v4 – een pre workout met maar liefst 21 actieve ingrediënten die elk hun eigen voordelen met zich mee brengen. Deze vierde versie bewijst dat Stacker continue voorop blijft lopen met hun razendpopulaire pre workout.
- 6th Gear Creatine – wat helpt prestaties te verbeteren en spieropbouw en spierkracht bij explosieve krachtinspanningen ondersteunt. Dit product met diverse soorten creatine's is al jarenlang een bestseller onder de fanatieke sportschool bezoekers.

Meer van Stackers

HIER vindt u alle producten van Stacker 2 in ons assortiment.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op