Artikel

Wat is nu echt de lekkerste Whey Shake?

1500x500px De lekkerste whey shake

Lekkerste Whey Wat is nu echt de lekkerste Whey Shake? Wat is nu daadwerkelijk de lekkerste Whey shake verkrijgbaar? Het moeilijke is dat over smaakt niet valt te twisten. Wat wel duidelijk is dat mensen wel in grote lijnen gelijke voorkeur hebben voor een bepaalde smaak en product. Een goed voorbeeld hiervan is Coca Cola. Er zijn ondertussen honderden cola soorten op de markt maar massaal kiezen mensen wereldwijd elke dag opnieuw voor Coca Cola. Op een dergelijke manier kun je ook naar een Whey Shake kijken. Welke Whey shake wordt nu massaal gekozen? Hieronder vindt je een overzicht van onze best gewaardeerde Whey Shakes qua smaak en voedingswaarde.

Whey moet lekker maar ook functioneel zijn

Voedingswaarde is namelijk het grote verschil met bijvoorbeeld Cola. Je drinkt een Whey Shake omdat je zoveel mogelijk pure, hoogwaardige Whey eiwitten binnen wilt krijgen. Kijk dus altijd goed naar de samenstelling. Een Whey shake met 60% of 80% eiwit is namelijk een heel verschil. Het verschil van 20% is grotendeels opgebouwd uit vet en suiker, niet ideaal voor iemand die uit functioneel oogpunt een Whey shake drinkt. Kies bij voorkeur altijd een Whey shake met minimaal 80% eiwit. Op deze manier heb je én een goede smaak én de juiste voedingswaarde.

Gewaardeerde Whey Shakes qua Smaak

De best gewaardeerde Whey Shakes qua smaak bij Bodylab.nl zijn
Whey Pro van Bodylab De Bodylab Whey Pro is vooral populair omdat deze verkrijgbaar is in 9 smaken en een zeer scherpe prijs heeft. De Shake bevat 81% eiwit en de smaken worden als zeer goed beoordeeld door onze klanten.

Enkele reacties van klanten:

De Bodylab Whey Pro behoort Qua Prijs/Kwaliteit tot de echte top!
!

Waar ik zeer verrast mee was, was de smaak en de oplosbaarheid. Zelfs met water smaakt ie nog superromig. Gebruik het ook regelmatig voor mijn whey pannenkoek.

Jullie Bodylab Whey vanille smaakt naar echte softijs! Echt heerlijk!

Zeker een aanrader deze Bodylab whey heb altijd de vanille smaak is echt een topper!!!

De Bodylab Whey pro smaak Blue Berry is echt een topper!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op