Artikel

Zink Bisglycinaat - Nu bij Bodylab 4 zink in capsulevorm

Zinc Bisglycinate bij Bodylab24

Zink is voor ons een bijzonder belangrijk mineraal. Het is betrokken bij tal van processen in het lichaam. In onze nieuwe capsules hebben we zink gecombineerd met het aminozuur glycine om zink bisglycinaat te vormen. Glycine is het kleinste aminozuurmolecuul, wat de beschikbaarheid en bruikbaarheid voor het lichaam verbetert.

Zink bij Bodylab24

Naast onze nieuwe Magnesium Bisglycinate (120 capsules) bieden wij nu ook zink in deze vorm aan. De nieuwe Zink Bisglycinate (120 capsules) bevatten 25mg zink per capsule en zijn GMO-vrij. Andere componenten zijn alleen de toevoegingen die nodig zijn voor de capsulevorm (microkristallijne cellulose, gelatine, siliciumdioxide (een scheidingsmiddel)).

Zinc (120 capsules)

Bodylab24

Zinc (120 capsules)

Bodylab24
  • 25mg zink per capsule
  • handige capsulevorm
  • gemakkelijk in te slikken en ideaal voor transport
  • GGO-vrije productie
€ 11,07

Waarom Zink / Zinc Bisglycinate?

De capsules leveren zink als bisglycinaat, een verbinding van zink en glycine. Het kleine glycinemolecuul bevordert de absorptie van het zinkgehalte, omdat het gemakkelijk via de darmwand in het lichaam kan worden gebracht. Dit versnelt de absorptie en het lichaam kan het ingehouden zink sneller gebruiken om enzymen op te bouwen, voor tal van stofwisselingsprocessen, de normale werking van het immuunsysteem of voor een normale ondersteuning van de huid, het haar en de nagels.

Dosering en toepassing:

De handige capsulevorm maakt het gemakkelijk om te doseren en in te nemen. De dagelijkse dosis van 1 capsule wordt idealiter genomen bij een maaltijd met voldoende vloeistof.

Zinksupplementen worden in tal van sporten gebruikt als voedingssupplement of in het dagelijks leven als een verrijking van de normale voeding. Een voldoende aanbod ondersteunt het algemene welzijn en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Met name de bijdrage aan de eiwitstofwisseling en de celgroei maakt het bijzonder interessant voor intensief trainende sporters in de fase van de spieropbouw.

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Raadpleeg in geval van twijfel een arts voordat je medicatie gebruikt, omdat zink veel interacties heeft met andere voedingsstoffen en zowel overdosering als onderdosering moet worden vermeden.

Onze selectie van zinkproducten:

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op