Quest Nutrition

In 2012 en 2013 werd de Quest Bar benoemd tot ‘Protein Bar of the Year’. Dat komt voornamelijk door de hoge kwaliteit eiwitten die gebruikt zijn voor de productie van deze reep.

2 produkte

Quest Nutrition

Het bedrijf achter de Quest Bar en andere Quest producten is het Amerikaanse Quest Nutrition, gevestigd in Los Angeles. Het werd opgericht in 2009 en is nu een van de toonaangevende fabrikanten van eiwitrepen voor bodybuilders en krachtsporters. Quest Nutrition probeert met de Quest Bar om een caloriearme en suikervrije snack op de markt te brengen die overtuigend is qua smaak.

1. Quest Bar

Het echte uithangboord van Quest Nutrition is de bekende Quest Bar. Het is een eiwitreep die enerzijds perfect past in een uitgebalanceerd dieet en anderzijds gewoon ontzettend lekker is. Ondertussen is de reep niet alleen meer populair bij fanatieke krachtsporters maar zijn er veel meer mensen die deze reep dagelijks gebruiken.
In 2012 en 2013 werd de Quest Bar benoemd tot ‘Protein Bar of the Year’. Dat komt voornamelijk door de hoge kwaliteit eiwitten die gebruikt zijn voor de productie van deze reep. De lage hoeveelheid koolhydraten en suikers maken deze reep tot de ideale metgezel tijdens een low-carb dieet als snack tussen de maaltijden door. De Quest Bar is verkrijgbaar is verschillende smaken. Het aanbod qua smaak bestaat niet alleen uit de veelvoorkomende smaken zoals Cookies & Cream, Chocolate Brownie en Chocolade Peanut Butter. Er zitten ook bijzondere smaken tussen zoals Apple Pie of Chocolate-mint.

2. Quest Bar Protein Chips

Naast de Quest Bar heeft Quest Nutrition ook Protein Chips in het assortiment. Ideaal als hartige snack of tussendoortje. De chips bevatten minder calorieën dan traditionele chips. Ze zijn niet gefrituurd in olie maar worden tijdens een speciaal proces gebakken en bevatten daarom veel minder vet dan normale chips. Ondanks de speciale manier van bakken zijn ze toch heerlijk knapperig en hebben ze een verscheidenheid aan smaken. Bij de productie van deze chips maakt Quest Nutrition alleen gebruik van de beste ingrediënten.

3. Quest Nutrition online kopen bij Bodylab!

In onze webshop bieden we je zowel de bekende Quest-bars in een breed scala aan smaken, als de eiwit-chips in vier verschillende smaken. Zoals altijd voor de absoluut laagste prijs!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op