Mutant Mass 6800g + Shaker gratis

Speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw . Bij goed gebruik van het supplement zijn massawinsten van 5, 6 kilo na een maand gebruik mogelijk

 • Gratis verzending
 • Normale prijs € 104,98 € 101,99 (€ 15,00 / 1 kg)
 • incl. btw gratis verzending binnen NL/BE
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy

Bundel inhoud

Speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw . Bij goed gebruik van het supplement zijn massawinsten van 5, 6 kilo na een maand gebruik mogelijk
  1000+ Caloriën per serving!
 • Maar liefst 52 gram eiwit
 • Verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken

Mutant Mass werd speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw . Bij goed gebruik van het supplement zijn massawinsten van 5, 6 kilo na een maand gebruik mogelijk !

Mutant Mass bevat maar liefst 1050 droge massa calorieen per dagdosering . Mutant Mass is echter een verantwoorde caloriebom , de gainer is uiterst calorierijk, doch het zijn goede calorien : essentiele vetzuren , proteines, voedingsvezels, maar weinig suiker.

Mutant Mass bevat de volgende kernelementen :

VEXTRAGO: Het koolhydraat met het hoogste moleculair gewicht ( M.W. van 1.000.000-1.200.000, dus nog hoger dan Vitargo !) Deze speciale moleculaire structuur zorgt ervoor dat het lichaam de koolhydraten van VEXTRAGO het snelst en efficients opneemt en zo zorgt voor de snelste en effectiefste aanvulling van glycogeen in de spieren .

ISOSTACK: Isostack 10 is de gekende supermatrix van maar liefst 10 verschillende types proteine . Deze time release proteine mix zorgt voor tot 10 uur afgifte van aminozuren naar de spieren .

LIPOTHERM: Is een sportblend van verschillende essentiele vetzuren zoals lijnzaadolie, CLA, MCT , Borage, die een gezond metabolisme ondersteunt .

INTRASORB: Ondersteunt een efficiente opname van alle ingredienten .

Bundel producten

 

(1) Waarderingen

Mareczek  
Super polecam

Stosuję go systematycznie dwa razy w roku daje mi pełną satysfakcję gdyż przerósł moje oczekiwania

Klantbeoordeling van 23-07-2020 - Mutant Mass (6800g)

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op