Artikel

Afvallen met pillen, hoe zit het eigenlijk?

vrouw met pillen

Afvallen met pillen, het klinkt misschien wat provocerend maar het is een onderwerp wat bij veel mensen speelt. Hoe zit het eigenlijk? Je hoort het steeds vaker, afslanken door middel van afslankpillen. Er is inmiddels een grote diversiteit aan afslankproducten op de markt, de een beter dan de ander.

Waarom

De reden hiervoor is dat afvallen best een zware taak is en je hier vaak graag wat support bij wilt. Bodylab is al meer dan 20 jaar actief als webshop op het gebied van sportvoeding, sportsupplementen en afslankproducten. Wij geloven erin dat de juiste producten gecombineerd met goede voorlichting kunnen bijdragen aan het behalen van succes tijdens het afvallen. Daarom hebben we slechts een beperkt assortiment ten opzichte van de honderden pillen om af te vallen die er op de markt zijn.

Bij afvallen staat een gezonde levensstijl centraal

Afvallen is vrijwel altijd een combinatie. De basis is altijd dat je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt. Het is dus belangrijk om op je voeding te letten, maar ook om voldoende te bewegen en een gezonde levensstijl te hanteren. Deze levensstijl kan je aanvullen met supplementen als bijvoorbeeld maaltijdvervangers of afslankpillen.

Wat zijn afslankpillen eigenlijk?

Zoals we al schreven, het belangrijkste bij het afslanken is dat je niet meer kcal inneemt dan je verbruikt. Daar komt een stukje discipline bij kijken. Het kan daarom soms lastig zijn om je altijd aan het voedingsschema te houden. Hier komen de afslankpillen om de hoek kijken. Deze supplementen kunnen helpen bij de ondersteuning van je dieet, bijvoorbeeld door het verminderen van de vetopname of door het verminderen van de eetlust.

Wat zijn de beste afslankpillen?

Er zijn veel verschillende afslankpillen verkrijgbaar. Door het grote aanbod in afslankpillen vandaag de dag, kan het vaak lastig zijn om de juiste producten te vinden. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 3 gemaakt met de beste afslankpillen.

1. Hunger Block: Hunger Block absorbeert water waardoor er zich een natuurlijke substantie vormt in de maag. Hierdoor heb je langer een verzadigd gevoel waardoor het diëten een stuk makkelijker wordt!
2. Fat Block: Blokkeert de vetopname uit voeding en verminderd daarmee de calorieopname.
3. Green Tea Caps: Green tea extract is een veel gebruikt voedingssupplement ter ondersteuning van gewichtsbeheersing en helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen. EGCG is van nature aanwezig in groene thee, wat het product zijn werkzaamheid geeft. Daarom zijn onze Green Tea Caps van eigen merk hoog gedoseerd, zodat er voldoende EGCG in zit.

Naast afslankpillen zijn er ook maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers zijn een goede optie bij het afslanken. Bodylab is ervan overtuigd dat kwaliteit voorop moet staan. Daarom hebben wij speciaal voor jou de best mogelijke maaltijdvervanger ontwikkeld. Deze maaltijdvervanger is vrij van toegevoegde suikers en een bron van vezels. Tevens is dit product verkrijgbaar in heerlijke smaken. Maar waarom de maaltijdvervanger van Bodylab24?

✓ Het vervangen van 1 maaltijd per dag ondersteund de gewichtsbeheersing binnen een energiebeperkt dieet.
✓ Het vervangen van 2 maaltijden per dag helpt bij het afslanken binnen een energiebeperkt dieet.
✓ Bron van vezels

Laat je verassen door deze revolutionaire maaltijdvervanger en zijn heerlijke smaken. Zo wordt afslanken leuk en lekker!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op