Artikel

Deze rugworkout geeft je vleugels!

man in pull up positie

Heb je er altijd al over gedroomd om te kunnen vliegen als superman, om te kunnen windsurfen zonder zeil of gewoon om te imponeren als een zilverrug gorilla? Check dan deze rugworkout, en laat die spiermassa bij je vleugels groeien!

Let's start!

Over het Tempo bij deze rugworkout: 3010 = bijvoorbeeld met pull-down, explosief in 1 sec de stang naar de borst trekken, dan zonder rust direct de stang rustig en onder spanning in 3 seconden omhoog laten zakken. Vervolgens wanneer de armen bijna gestrekt zijn, zonder te rusten bovenin, direct weer explosief in 1 seconde de stang naar de borst trekken. Hou dit de hele set vol.

(*) Uitvoering Horizontal Pull Ups: plaats een stang in het squat-rek op 1m hoogte. Pak de stang iets breder dan schouder breedte, ga uithangen onder de stang met je lichaam recht en evenwijdig aan de vloer. Plaats eventueel je voeten op een bankje. Trek je jezelf zover mogelijk omhoog met je borst richting de stang, waarbij je je lichaam recht houd.

(**) Uitvoering Standing Straight-Arm Pull Down: Plaats een brede stang op de hoge stand aan een kabel. Buig 45 graden en breng met gestrekte armen de stang richting je middel. Kom vervolgens weer met gestrekte armen terug in uitgangspositie. Strek je armen zo ver mogelijk, hierbij creeer je maximale rek op de Lats.

(***) Uitvoering Dumbbell Row: normaal dumbel roeien, maar nu zonder rust, direct doorgaan met de andere arm. Herhaal dit tot je je aantal sets hebt gemaakt.

Succes met de training!

Pieter

Get motivated! Stay motivated!

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op