Artikel

Gold Standard Pre-Workout

Optimum Nutrition is een merk met een grote naam, zo is bijvoorbeeld Optimum 100% Whey Gold Standard misschien wel de meest verkochte proteïneshake ter wereld. Optimum Nutrition staat voor kwaliteit en resultaat en dat zijn precies de maatstaven voor de nieuwe Pre-Workout.

De Gold Standard Pre-Workout ontketend energie, versterkt je focus, ondersteunt je uithoudingsvermogen en helpt jou naar de top van je kunnen. Bereik al je doelen met de krachtigste pre-workout van dit moment.

De formule van de Gold Standard Pre-Workout is vrij van verboden stoffen en puur samengesteld vanuit natuurlijke bronnen.
Wel is de Pre-Workout samengesteld vanuit de beste ingrediënten, waaronder CarnoSyn Beta-Alanine.

Beta-Alanine vertraagt de opbouw van melkzuur, zorgt voor meer kracht en uithoudingsvermogen en ondersteunt het herstel na een workout.
Gold Standard Pre-Workout is ook voorzien van Creatine Monohydraat, namelijk dat van Creapure, een Duits bedrijf. Deze vorm van Creatine wordt heel goed opgenomen door het lichaam en is extreem zuiver.

Tenslotte bevat de Pre-Workout L-Citrulline Malaat. L-Citrulline Malaat wordt goed in het lichaam opgenomen en zorgt voor de bekende N.O Pump.
Tijdens je workout zul je meer kracht, uithoudingsvermogen, focus en positieve agressie voelen. Alle benodigdheden om alles uit je workout te halen!

Gold Taste

Bij de meeste Pre-Workouts is de smaak om te walgen. Of mierzoet of gewoon heel vies. Optimum Nutrition heeft qua smaak een reputatie hoog te houden, dus ook de Pre-Workout blijft niet achter. Gold Standard Pre-Workout is verkrijgbaar in: Blueberry Lemonade, Watermelon, Green Apple en Fruit Punch.

You take your workouts and performance seriously.
Don’t settle for a second place product, get the legit pre-workout that’s as GOOD AS GOLD!

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op