Artikel

Nieuwe producten bij Bodyab24 - AAKG

AAKG capsules en poeder

Nu nieuw bij ons - AAKG als capsules en in poedervorm. In de verhouding 2:1 arginine - alfa-ketoglutaraat, voor een maximale opname door het lichaam.

Wat is AAKG?

AAKG is een verbinding van L-arginine en alfa-ketoglutaraat.

Arginine is een semi-essentieel aminozuur, waarvan de behoefte deels door het lichaam via zijn eigen synthese en deels via de voeding kan worden opgenomen. Het komt voor in dierlijke en plantaardige eiwitten en wordt door het lichaam gebruikt voor talrijke stofwisselingsprocessen.

Binnen de ureumcyclus wordt arginine door het lichaam als tussenproduct gevormd. Naast talrijke andere functies in verschillende stofwisselingsprocessen wordt het onder andere (en vooral door sporters) gebruikt voor de omzetting in stikstof (NO). NO is de kleinste overdrachtsstof van het lichaam en speelt een bepalende rol bij de expansie van de vaten (verhoogde bloeddoorstroming) en het juiste transport van voedingsstoffen naar de cellen. Het voorziet de spieren ook van energie, ondersteunt de verwijdering van schadelijke stoffen die de prestaties remmen en bevordert zo de regeneratie.

De toegevoegde alpha-ketoglutaraat verhoogt de bruikbaarheid van arginine door het lichaam.

Wat zit er in de AAKG-capsules en -poeder van Bodylab24?

Zowel onze capsules als het poeder bevatten arginine-alfa-ketoglutaraat in een verhouding van 2:1.

Het AAKG poeder van Bodylab24 bevat alleen zuiver L-Arginine alfa-ketoglutaraat, er zijn geen andere ingrediënten toegevoegd. Het poeder is smaakloos en kan gemakkelijk één keer per dag in een dosering van 5g in water worden geroerd.

De AAKG-capsules van Bodylab24 bevatten naast L-Arginine alpha ketoglutaraat, in de verhouding 2:1, alleen additieven die nodig zijn voor de capsulevorm. Dit zijn de bestanddelen van het capsuleomhulsel (gelatine, kleurstof, verdikkingsmiddel), maltodextrine en een oplosmiddel. Elke portie bevat 8 capsules van 3g AAKG, een iets lagere dosering dan het pure poeder.

AAKG (500g)

Bodylab24
  • You save -43%

AAKG (500g)

Bodylab24
  • 5g L-arginine alpha ketoglutaraat per dagelijkse dosis
  • Zuiver L-arginine alfa-ketoglutaraat in een verhouding van 2:1
  • Voor gebruik 30-60 minuten voor de training
  • Poeder met een neutrale smaak om in vloeistof te roeren
€ 22,99 € 12,99
(€ 25,98 / 1 kg)

Hoe worden AAKG-capsules en AAKG-poeder gebruikt?

Gebruik de capsules en het poeder met veel water ongeveer 30-60 minuten vóór de training. Roer het poeder gewoon in een glas water en slik de capsules in met voldoende vloeistof.

Toepassingsgebieden voor AAKG-supplementen

Arginine of arginine alfa-ketoglutaraat zit als vast bestanddeel in talrijke pre-workout boosters. Maar het wordt ook gebruikt als een individuele aanvulling door talrijke bodybuilders, krachtsporters en nu ook conditiesporters. Ze gebruiken AAKG-capsules of -poeder vóór de training, voor een goede pump in krachteenheden, ter ondersteuning van hun harde en intensieve training in massa- en spieropbouwende fasen en regeneratie.

Zowel poeder als capsules kunnen worden gebruikt in combinatie met andere producten zoals creatinecapsules of -poeder, beta-alanine of L-citrulline. Je kunt gemakkelijk je eigen pre-workout maken op basis van je persoonlijke voorkeuren en dosering.

Conclusie

Alleen of in combinatie, arginine-alfa-ketoglutaraate is één van de meest populaire ingrediënten voor de pre-workout. Kracht, uithoudingsvermogen en regeneratie worden ondersteund - voor effectieve trainingsprestaties en langdurige spieropbouw.

Om alle 'zelfmengers' en capsulliefhebbers te voorzien van de nodige alternatieven naast onze Concentrated Pre-Workout, hebben we AAKG toegevoegd aan ons assortiment, zowel als capsuleproduct als in poedervorm.

Voor meer informatie over arginine lees de blog "5 vragen over arginine" of lees onze blog posts met voedings- en trainingstips.

Meer arginine supplementen van ons eigen merk of andere fabrikanten vind je HIER.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op