Artikel

Vital Drink van Bodylab24 – nu NIEUW!

Vital Drink van Bodylab24

Hoe gemakkelijk het kan zijn om water te mengen met een drankconcentraat en een heerlijke sportdrankje of een lekkere verfrissing tussendoor is klaar.

Informatie over onze nieuwe Vital Drink Concentrated

Wat houdt de Vital Drink van Bodylab in?

Het hoofdbestanddeel van het concentraat is water, vermengd met aroma's en gezoet met zoetstof. Vitamine B1, niacine, vitamine B6, B12 en L-carnitine werden toegevoegd. Het concentraat is caloriearm omdat het slechts de laagste hoeveelheden vet en koolhydraten/suiker per portie bevat en weinig calorieën inneemt. Afhankelijk van de smaak is het slechts tussen de 3 - 6kcal.

Informatie over de ingrediënten in de Vital Drink

De vitaminen leveren belangrijke componenten van talrijke stofwisselingsprocessen in het lichaam.
B-vitamines, waaronder alle vitamines, zijn betrokken bij de eiwit-, koolhydraat- en vetstofwisseling en een goede toevoer heeft een positief effect op de prestaties van het lichaam. Dit geldt niet alleen voor de training, maar ook in het algemeen voor het dagelijkse leven. Een voldoende aanbod is vooral belangrijk voor sporters met intensieve trainingseenheden en een daaruit voortvloeiende hoge vraag, omdat een tekort aan B-vitamines een negatief effect kan hebben op onder andere de spiergroei en massaopbouw.
L-carnitine is een natuurlijk aminozuur en het lichaam produceert het zelf uit de twee aminozuren lysine en methionine. L-carnitine ondersteunt het lichaam bij het transport van vetzuren naar de cellen, die deze vervolgens als energieleverancier kunnen gebruiken. In talrijke vetverbrandingssupplementen wordt dit aminozuur als vast bestanddeel gevonden en wordt het ook door de meest uiteenlopende sporters als extra energieleverancier als één product gebruikt.

Vital Zero Drink (1000ml)

Bodylab24
  • You save -44%

Vital Zero Drink (1000ml)

Bodylab24

Concentraat voor het mengen met water in talrijke smaken om een heerlijk sportdrankje te maken. Ideaal voor de volgende trainingssessie.

  • Drankenconcentraat in heerlijke smaken
  • Mengsel met water in de verhouding 1:80
  • Slechts 3-6kcal per portie (10ml concentraat + water)
  • Ideaal als sportdrankje tijdens de training of gewoon als tussendoortje
€ 15,99 € 8,99
(€ 8,99 / 1 l)
Product weergeven

Wie kan de Vital Drink gebruiken?

Conditiesporters, waaronder fietsers, triatleten of langeafstandslopers, maar ook krachtsporters en bodybuilders, ook in de definitiefase, waarderen het effect van L-carnitine als een onmisbare energiebron en extra B-vitaminen voor hun intensieve trainingseenheden. Een aanbod op grotere vraag kan worden verrijkt, verschillende smaken zorgen voor afwisseling en ondersteuning op een heerlijke manier van de vochtbalans gedurende de dag en tijdens de training. Zelfs lijners kunnen hun caloriearme dieet verrijken met de Vital Drink om een extra bron van vitaminen, de vochtbalans laag in calorieën, maar gevarieerd te ondersteunen en met een extra portie L-carnitine het gebruik van vetzuren als een energieleverancier te ondersteunen.

Gebruik:

De Vitale Drink mag niet onverdund als concentraat worden gebruikt. De mengverhouding is 1:80, 10ml Vital Drink wordt gemengd met water tot 800ml afgewerkt drankje. Het resultaat is een heerlijk fruitig drankje die zowel tijdens het sporten als gedurende de dag kann worden gedronken.
Er zijn talrijke smaken verkrijgbaar - met bloedsinaasappel, cola-lime, kers of framboos en perzik-passion fruit is er voor elke smaak wat wils!

Veel plezier bij het uitproberen en het kiezen van je nieuwe favoriete smaak.

HIER vindt u meer nieuwe producten van Bodylab24.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op