Recept

Bananabread met powdered peanutbutter

bananabread with peanutbutter

Bananenbrood kennen we allemaal wel en is een ideaal ontbijtje of tussendoortje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit keer maakte ik een peanut butter variant. Je kunt pindakaas toevoegen aan je bananenbrood, maar dan lopen de calorieën aardig op. Je kunt ook deze peanut butter poeder gebruiken, dat scheelt een hoop calorieën en vetten, bevat veel meer eiwitten en smaakt net zo lekker!

  • Kooktijd:
    60 min
  • moeilijkheid:
    eenvoudig

ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

  • 200 gram havermout
  • 2 scoops Bodylab Peanutbutter powder
  • 30 gram Bodylab Whey Vanille
  • 2 eieren
  • 1 eiwit
  • 180 ml melk
  • 3 bananen
  • 2 el bakpoeder
  • stevia

Gebruiksaanwijzing:

  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op ongeveer 175 graden. Daarna kan je beginnen met het mixen van een deel van de ingrediënten. Je kan hiervoor het beste een blender of keukenmachine gebruiken. Voeg hier havermout, peanutbutterpowder, whey en bakpoeder aan toe en meng goed door elkaar.
  2. Voeg nu het eiwit, de eieren, bananen, melk en stevia naar smaak toe en mix tot een glad beslag.
  3. Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin. Bak nu het bananenbrood ongeveer voor 45 minuten in de oven. Eet smakelijk! ps. Voor meer lekkere verantwoorde bakrecepten check: Whey Chococake van Floortje of Oven Baked Zoats van Eefshealth

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op