Recept

Pompoenpannenkoeken met een extra portie proteïne

Pompoenpannenkoeken

Sarah (Instagram (saeryberry)) heeft weer een heerlijk recept voor ons – pompoenpannenkoeken met Skyr en Whey Protein. Niet alleen voor sporters een kleurrijk hoogtepunt op het ontbijtbord!

Whey Protein als eiwitbron in recepten

Heb je het al geprobeerd? Je kunt onze Whey Protein ook in verschillende recepten gebruiken – voor smaak, zoetheid en een extra portie proteïne!

Kooktijd:
25 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Voor één portie

Topping

Bereiding:

  1. Schil de pompoen, snijdt deze in stukjes en kook vervolgens in een beetje water tot de pompoen zacht is. Pureer en voeg Whey Protein, polenta, ei, bakpoeder en kaneel toe. Meng dit goed tot het een glad beslag is.
    Bak in porties, afhankelijk van de gewenste grootte, in een pan.
  2. Sarah heeft voor de topping Skyr gebruikt en voegde naar smaak zoetstof/Flavour Drops toe.
    Het recept voor de pompoenpannenkoeken kan worden aangepast naar persoonlijke voorkeur door bijvoorbeeld yoghurt/kwark te gebruiken in plaats van Skyr of door fruit, fruitspreads of sauzen te gebruiken als topping.

    Met de Bodylab24 Flavour Drops en Whey Protein kun je ook een smaak voor je pannenkoeken kiezen die jij lekker vindt, of je nu de voorkeur geeft aan chocolade, hazelnoot, cookies & cream of vanille.
Veel plezier bij het ontbijt en eet smakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op