Recept

Zwarte bonen Brownie

chocolate brownies

Marly Nooijen sluit haar blog over bikinifitnesswedstrijden af met “geniet”. Speciaal daarvoor heeft ze dit lekkere recept gemaakt. Genieten maar wel op een verantwoorde manier. De basis van deze brownie is zwarte bonen. Klinkt gek en niet meteen lekker, maar oh men, dit is zeker genieten! Het recept is klaar in een half uurtje dus je hebt genoeg tijd over om nog de gym in te gaan! Enjoy! Meer koolhydraten? Voeg meer dadels toe of fruit zoals bijv. banaan. Meer vet? Denk aan stukjes cacao nibs, noten, kokosolie of misschien 1 eitje extra. Meer Eiwitten? Voeg whey proteïne toe of gebruik liquid egg whites van bodylab24.

  • Kooktijd:
    30 min
  • moeilijkheid:
    eenvoudig

ingrediënten:

Voor een bakpan

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Om te beginnen meet je alle ingredienten af en zet je de oven alvast aan op 180 graden. De zwarte bonen moet je voor het afwegen eerst even afspoelen en uit laten lekken.
  2. oeg daarna alle ingrediënten samen in een blender of gebruik een staafmixer. Zorg voor een glad beslag.
  3. Schep het vervolgens over in ‘siliconen kuipjes’ of gebruik een bakvorm met bakpapier. Zet het de oven en bak de brownie in 15-25 minuten gaar.
Laat het even afkoelen en genieten maar!

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op