Artikel

Suikerarme weight gainer

man met Weightgainer

Bij sporten wordt vaak gedacht aan afvallen en diëten. Er zijn echter ook veel sporters, mannen en vrouwen, die juist willen aankomen. Of het nu om bodybuilding, powerlifting of een compleet andere tak van sport gaat, om te groeien moet je dagelijks meer eten dan je verbrandt. Weight gainer is hiervoor een geschikt hulpmiddel. Dit poeder staat erom bekend dat het veel calorieën bevat, en het dus makkelijker maakt om aan te komen in lichaamsmassa. De meeste weight gainers bevatten echter wel vaak veel suiker. Om deze reden hebben wij de Bodylab24 Lean Muscle Gainer op de markt gebracht. In dit artikel gaan wij in op de voordelen van een suikerarme weight gainer en vertellen we je de verschillen tussen onze Lean Muscle Gainer en de gemiddelde weight gainer.

De voordelen van een suikerarme weight gainer

Wanneer je wil aankomen, is het aantal calorieën wat je dagelijks binnenkrijgt leidend. Daarnaast is het relevant waar deze calorieën uit bestaan. De mooiste en gezondste lichamen zijn nu eenmaal niet gebouwd op broodjes kroket en patatjes oorlog. Om in spiermassa aan te komen en vetopbouw tegelijkertijd te beperken, is het belangrijk dat je weet hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten er in je maaltijden zitten. (Zie hierover ook ons vorige blog)

Dan zijn we er nog niet helemaal, want het is bovendien goed om te weten dat niet elke koolhydraat hetzelfde is. De ene is de ander niet. Koolhydraten kunnen afkomstig zijn uit bijvoorbeeld druivensuiker, haver, bonen, hazelnoten, maar ook uit een bagel of bier. Iedereen weet dat ook de bron van de koolhydraten verschil uitmaakt. De Lean Muscle Gainer is arm aan suiker, maar bestaat uit andere koolhydraatbronnen als haver en boekweit. Speciaal samengesteld om op de juiste wijze jou te voorzien in koolhydraten.

Maar omdat we gemiddeld genomen al te veel suiker eten, is het aan te raden het zoete goedje zo veel mogelijk uit de weg te gaan, dus ook in je weight gainer. Zo hou je meer ruimte over voor andere voedingsstoffen, zoals gezonde vetten, andere koolhydraatbronnen en eiwitten. Mooi meegenomen, toch?

Lean Muscle Gainer vs. reguliere weight gainers

Nu we gezien hebben wat de voordelen zijn van een suikerarme weight gainer, vraag je je misschien af tot in hoeverre onze Lean Muscle Gainer daadwerkelijk suikerarm is. Afhankelijk van de gekozen smaak, bevat onze suikerarme weight gainer per 100 gram maar liefst 46 gram koolhydraten, waarvan slechts 2 tot 4 gram suikers. Deze verhouding staat in schril contrast met de meeste reguliere weight gainers, die vaak de dubbele of zelfs driedubbele hoeveelheid bevatten.

Het tweede grote voordeel van onze Lean Muscle Gainer is het feit dat deze shake enkel “goede” vetten kent. Dit betekent dat het gros van de aanwezige vetten bestaat uit kokosolie en CLA. Ook op dit vlak presteert de Lean Muscle Gainer dus goed ten opzichte van de meeste reguliere weight gainers.

Bovendien bestaat de Lean Muscle Gainer voor maar liefst 35% uit eiwit afkomstig uit whey, caseïne en andere hoogwaardige eiwitbronnen. Dit betekent dat onze weight gainer spierherstel ondersteunt en op deze manier de groei van spiermassa bevordert na de training (eiwit).

Tot slot

Al met al kennen suikerarme weight gainer zoals de Lean Muscle Gainer verschillende voordelen ten opzichte van reguliere weight gainers. Niet alleen calorieën zijn immers belangrijk, maar ook zeker de samenstelling hiervan. Door de afwezigheid van grote hoeveelheden suiker, is er meer ruimte voor andere koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Het draait dus niet enkel om kwantiteit, maar juist om kwaliteit. En wanneer het op kwaliteit aankomt, is de Lean Muscle Gainer van Bodylab24 een echte topper.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op