Artikel

Glucosamine tabletten - nu nieuw bij Bodylab

Glucosamine tabletten van Bodylab24

Glucosamine, een aminosuiker van fructose-6-fosfaat en het aminozuur glutamine, wordt door het lichaam gebruikt om gewrichten en pezen te beschermen.

De bestanddelen van de nieuwe Bodylab tabletten in een notendop:

- De dagelijkse dosis is 2 tabletten.
- 2000mg glucosamine per dagelijkse dosis.
- Glucosamine is een natuurlijke aminosuiker die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en door het lichaam zelf kan worden geproduceerd.
- Bouwsteen voor bindweefsel, kraakbeen en gewrichtsvloeistof.
- Glucosamine wordt verkregen uit schaal- en weekdieren.
- De tabletten zijn gemakkelijk te slikken.

Glucosamine (120 tabletten)

Bodylab24
  • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd

Glucosamine (120 tabletten)

Bodylab24
  • Glucosamine is een bestanddeel van bindweefsel, kraakbeen en gewrichtsvloeistof
  • Elke tablet bevat 1000mg glucosaminesulfaat 2KCI
  • Dagelijkse dosis = twee tabletten (2000mg glucosamine)
  • Gemakkelijk in te slikken en te doseren
€ 12,99

Wat is glucosamine?

Glucosamine is een bestanddeel van het menselijk lichaam en komt vooral voor in bindweefsel, kraakbeen en gewrichtsvocht. Het kan worden gesynthetiseerd door het lichaam zelf en wordt gebruikt om gewrichten en pezen te beschermen.

Een aminosuiker, die in het lichaam is samengesteld van fructose-6-fosfaat en het aminozuur glutamine. Glutamine is een niet-essentieel aminozuur dat in gebonden en vrije vorm in het menselijk lichaam voorkomt en betrokken is bij tal van stofwisselingsprocessen.

Glucosamine als voedingssupplement

Het wordt meestal in tablet- of capsulevorm geleverd. Meestal gebruikt door wedstrijdsporters en intensief getrainde duursporters die hun lichaam willen voorzien van extra glucosamine naast hun eigen synthese.

De Bodylab Glucosamine Tabletten leveren 1000mg glucosaminesulfaat per tablet, de dagelijkse dosis van 2 capsules bevat dus 2000mg. Met een dosering van 2 x 1 tablet vóór een hoofdmaaltijd met voldoende vloeistof innemen.

De tabletten innemen JA of NEE

Helaas zijn er geen noemenswaardige studies over glucosamine, maar het wordt nog steeds gebruikt in de geneeskunde, bijvoorbeeld bij artrose, als een experiment om voldoende glucosamine te leveren als voedingsstof om de vorming van kraakbeen en gewrichtsvloeistof in het kniegebied te ondersteunen in gevallen van lichte tot matige gewrichtsslijtage.
De producten worden als goed getolereerd beschouwd, maar in geval van intolerantie voor ingrediënten van schaal- en schelpdieren of schelpdieren mogen ze niet worden ingenomen. In dit geval kan inname leiden tot allergische reacties, omdat glucosamine meestal uit deze bronnen wordt verkregen.
Bij gebruik van andere medicijnen mag glucosamine alleen in overleg met een arts worden gebruikt. Wij raden het gebruik tijdens de zwangerschap, tijdens het geven van borstvoeding en voor kinderen en jongeren af.

Meer glucosamineproducten in het assortiment van Bodylab:

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op