Recept

Chocolade-banaantaart

Chocolade-banaantaart

Dit recept is speciaal voor alle taartfans – trakteer jezelf na de training op een heerlijk stukje taart. Deze chocolade-banaantaart bestaat uit een superlekkere combinatie van chocolade, banaan en een extra portie proteïne.

Premium Whey Protein voor de spieropbouw

Levert niet alleen eiwit als een shake, maar kan ook goed worden gebruikt om extra eiwitten toe te voegen aan verschillende recepten.

Kooktijd:
20 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor één portie

Voor de bodem:

Voor de vulling:

Bereiding:

  1. Meng de ingrediënten voor de bodem van de chocolade-banaantaart (Whey Protein, Pure Oats, ), cacao, ei, bakpoeder, melk, banaan (geprakt) en zoetstof naar keuze (bijvoorbeeld Flavour Drops). Verspreid dit vervolgens over de bodem van een bakvorm. Bak dit voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  2. Laat de taartbodem iets afkoelen en schep wat cake uit het midden van de bodem. Schep hier niet alles weg, zorg dat er nog een dunne laag taart is.
    Zet deze cakekruimels opzij, ze worden later gebruikt als topping voor de taart.
  3. Pureer voor de vulling de banaan en meng deze vervolgens met Skyr, Whey Protein, Sen zoetstof naar keuze. Verdeel deze vulling gelijkmatig over de taartbodem.
    Als je wilt kun je onder of boven de vulling nog een in stukjes gesneden banaan doen.

    Strooi als topping de achtergehouden cakekruimels over de vulling. Je kunt ook Cacao Nibs, chocoladesaus en/of hagelslag toevoegen.
    KLAAR!
Eetsmakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op