Recept

Havermouttaartje – de perfecte start van de week

Havermouttaartje

Een tip van Sarah (https://www.instagram.com/saeryberry/) voor een goed begin van de dag – een lekker, warm ‘havermouttaartje’ met lijnzaad/chiazaad en fruit, ingedikt met eiwit voor een extra portie proteïne bij het ontbijt. Maak het ’s avonds snel klaar, warm het de volgende ochtend op en geniet meteen!

Kooktijd:
10 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één portie

Basisrecept:

Toevoegingen:

  • fruit naar keuze
  • 10 g lijnzaad
  • en/of 10 g chiazaad

Gebruiksaanwijzing:

  1. Meng de avond van tevoren de havervlokken met het eiwit, lijnzaad en/of chiazaad in een geschikt bakje. Zoet dit vervolgens en breng op smaak met Bodylab24 Flavor Drops iin de smaak hazelnoot (of een andere smaak naar keuze).

    Dek het bakje af en laat het een nacht in de koelkast staan.
  2. Zet het mengsel ’s ochtends voor 2-3 minuten in de magnetron. Roer minstens één keer tussendoor zodat het gelijkmatig opwarmt. Voeg (seizoens)fruit toe en je bent klaar!
  3. TIP: Als je wilt kun je noten, kokosvlokken, Bodylab24 Zero Sauce, een verkruimelde, Bodylab24 Energy Oats Bar of een verkruimelde Bodylab24 Protein Bar toevoegen.
    Smaakt heerlijk warm én koud.
Eetsmakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op