Recept

Whey Berry Banana Smoothie

whey berry banana smoothie

Als je net als wij bezig bent met goede voeding ben je altijd op zoek naar leuke recepten om je eiwitten en goede voeding op een zo lekker mogelijke manier binnen te krijgen. Met dit whey recept verander je de dagelijkse whey shake en portie fruit in een feestje! Dit recept bevat onder andere blauwe bessen, een banaan en chiazaad. Genoeg goede ingrediënten dus. Vanwege de fructose in de bosbessen en banaan is deze smoothie ideaal om ’s ochtends mee op te starten of om na je workout te nemen. Ben je niet strikt op een low carb dieet dan kan deze whey smoothie ook op andere momenten worden gedronken!

Kooktijd:
5 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. De coolste ingrediënten mogen als eerst.
    Voeg allereerst het water en de bevroren ingrediënten toe aan de blender. Laat dit een minuutje blenden. Vergeet de deksel van de blender niet dicht te doen want dit kan extra schoonmaakwerk opleveren.
  2. Voeg hierna de overige ingrediënten toe en zet vervolgens de blender ongeveer 5 minuten aan. Voeg eventueel een paar blaadjes mint toe aan de smoothie voor wat frisheid. Dit kun je het beste in de laatste minuut toevoegen.
  3. Kies je een lepel of een rietje?
    Schenk vervolgens de smoothie in een glas. De smoothie heeft bij bevroren fruit een dikkere structuur dan wanneer er aan de smoothie normaal fruit wordt toegevoegd. Je kunt de smoothie eten met een lepel of drinken. Ontdek zelf wat je voorkeur geniet.
Veel plezier bij het uitproberen en geniet ervan!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op