Recept

Whey cake – snel gemaakt voor tussendoor

Whey cake

Onze Instagram-volger Steffi heeft een heerlijk recept voor een Whey cake bedacht, deze delen we natuurlijk graag met jullie! Een snack voor tussendoor met een extra portie eiwitten.

Kooktijd:
30 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor één persoon

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Bereiding:

  1. Doe de Whey Protein met kokossmaak in een kom met het ei en eiwit, een theelepel bakpoeder, de amandelmelk en een eetlepel cacaopoeder en meng dit vervolgens met een mixer door elkaar tot een glad mengsel. Verdeel dit mengsel vervolgens over een met bakpapier beklede bakplaat. Je kunt zelf bepalen hoe dik je de cake wilt hebben, maar houd er rekening mee dat er twee plakken met crèmevulling op elkaar komen te liggen.
  2. Verwarm de oven voor op 190 graden.
    Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven voor ongeveer 7 minuten, het deeg mag niet te donker/hard worden.
    Laat de cake afkoelen en snijd het daarna in gelijke stukken.
  3. Meng vervolgens in een bakje de magere kwark, 100% Peanut Butter, gemalen amandelen, een scheut Zero Sauce met caramelsmaak en stevia naar smaak.
  4. Besmeer een stuk cake met het crème mengsel en leg hier een ander stuk cake op.

    KLAAR!
Probeer het uit en geniet!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op