Artikel

Vegan Protein en veganistische supplementen bij Bodylab

Vegan Protein bij Bodylab

Nu bij Bodylab, Vegan Protein, Vegan Protein XCLUSIVE en meer voor uw spieropbouw, samengesteld van erwten- en rijstproteïne in heerlijke smaken.

VEGAN voeding en EFFECTIEVE training - IS HET MOGELIJK?

In de sportwereld zijn er inmiddels tal van prominente voorbeelden van het feit dat je ook met een puur veganistisch dieet in topvorm kunt zijn en prestatiegerichte sporten kunt beoefenen. Bekende voorstanders van een veganistische levensstijl zijn bijvoorbeeld sprint- en verspringlegende Carl Lewis, oud-voetballer Timo Hildebrand of Serge Gnabry, die momenteel deel uitmaakt van de Bayern-selectie. Zelfs de zussen Serena en Venus Williams, die niet meer weg te denken zijn uit de tenniswereld, eten al jaren een veganistisch dieet. Topsporten zonder dierlijke eiwitten sluiten elkaar dus geenszins uit en dit geldt ook voor bodybuilding en krachttraining.
Toch geldt hetzelfde voor VEGAN VOEDING - eiwitten zijn bijzonder belangrijk voor spieropbouw, spierbehoud en spierregeneratie en een voldoende toevoer is de basis voor elk atletisch succes. Secundair is daarbij een dierlijke bron. Met plantaardig eiwit kan ook in de eiwitbehoefte van een topsporter worden voorzien.

VOLDOENDE SLAAP, ZWARE TRAINING, REGENERATIE EN voldoende PLANTAARDIGE PROTEÏNE!

De sleutel tot sportief succes!

Ons veganistisch productassortiment:
- VEGAN PROTEIN - de veganistische shake levert 80% eiwit van rijst- en erwteneiwit
- PROTEIN BAR (VEGAN) - een notenreep, verrijkt met zuiver plantaardig eiwit
- nu NIEUWE - de VEGAN PROTEIN XCLUSIVE Line - weinig vet en suiker, geen soja-eiwit en in vier heerlijke smaken.

Vegan Protein (1000g)

Bodylab24

Vegan Protein (1000g)

Bodylab24

- Puur veganistisch Whey Protein
- Mengsel van erwten- en rijstproteïne
- Uitgebreid aminozuurprofiel inclusief BCAA
- Goed oplosbaar
- In 2 smaken verkrijgbaar

€ 29,99
(€ 29,99 / 1 kg)
Product weergeven

Veganistisch eiwit bij Bodylab

En? Wil je het uitproberen en veganistisch eten of op zijn minst componenten van een veganistisch dieet in je dagelijks leven integreren? Of eet je al veganistisch? Neem dan een kijkje in ons assortiment zuiver plantaardige producten in de winkel.
Naast onze VEGAN PROTEIN, met meer dan 80% zuiver plantaardig eiwit uit erwten- en rijsteiwit, vind je nu ook de PROTEIN BAR (VEGANISTISCH) - XCLUSIVE LINE, een veganistische reep in ons assortiment, om te beginnen in twee smaken. Ook in de XCLUSIVE-lijn hebben we een tweede rijst/erwten-eiwit samengesteld - de VEGAN PROTEIN XCLUSIVE. Het bevat slechts weinig vet en suiker, is met 88-176kcal per portie (de dosering wordt gedaan op basis van het lichaamsgewicht) en een puur plantaardig eiwitgehalte van 18-36g niet alleen een ideale metgezel in elk dieet, maar kan ook in elke klassieke trainingsfase dienen als een caloriearme verrijking van de dagelijkse eiwitvoorziening.

Inmiddels bevat ons veganistische assortiment ook zuiver plantaardige omega-3-producten, vitaminesupplementen en ook creatine, beta-alanine en andere supplementen die nuttig zijn voor jouw trainingssucces.

Maak NU kennis met onze vegetarische producten met onze veganistische deals of proefverpakkingen.

Waarop moet je bij een veganistisch dieet letten?

Zoals voor alle mensen is een evenwichtige en gevarieerde voeding bijzonder belangrijk voor prestatiegerichte atleten, en dus een toevoer van alle essentiële voedingsstoffen. Hiermee moet ook rekening worden gehouden bij een veganistisch dieet, aangezien het risico op tekorten aan voedingsstoffen groter kan zijn dan bij een dieet dat is samengesteld uit dierlijke en plantaardige producten.
Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld de soms lagere concentratie van bepaalde essentiële voedingsstoffen in zuiver plantaardige producten. Door dierlijke voedingsmiddelen (vlees, vis, eieren, zuivelproducten) uit de dagelijkse voeding te weren, wordt de aanvoer van alle micro- en macronutriënten beperkt en bestaat bovendien het gevaar van een te eenzijdige voeding. Om een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen tegen te gaan, moet bij zuivere veganisten/-innen vooral worden gelet op de toevoer van voedingsstoffen zoals ijzer, calcium, zink, jodium, vitamine B12, vitamine B, D en op omega-3-vetzuren. Daarom wordt dringend aanbevolen de bestanddelen (macro- en micronutriënten) van de eigen voeding te bespreken.
Voedingssupplementen kunnen ook helpen bij een uitgebreide en voldoende aanvoer van deze vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Conclusie

Een veganistisch dieet is ook mogelijk voor atleten, zoals talrijke voorbeelden uit de wedstrijdsport aantonen. Niettemin moet de voorziening van alle essentiële voedingsstoffen in het oog worden gehouden - dit geldt overigens niet alleen voor een veganistisch dieet, maar voor alle diëten. Een evenwichtig, in de componenten gecoördineerd en gevarieerd, veganistisch voedingsplan kan een all-round voorziening van alle belangrijke voedingsstoffen bieden en zo een alternatief zijn voor een gemengd dierlijk/plantaardig of vegetarisch dieet. Iedereen precies zoals hij wil.

Met ons assortiment vegetarische of veganistische producten willen wij je optimaal ondersteunen bij jouw sportieve doelstellingen en je de beste eiwitten bieden voor spieropbouw en -onderhoud, zelfs bij een puur veganistisch dieet.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op