Artikel

Gezond en FIT door de herfst en winter

geond en fit met Bodylab24

Sport kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. En jij? Hou je weer meer van binnensporten of ben je een van de buitensporters in de herfst en winter? We hebben een paar must-haves samengesteld om het koude seizoen zo gezond en fit mogelijk door te komen - weg van de juiste outfit!

Whey Protein

Bekend bij sporters, de absolute klassieker onder de supplementen en verkrijgbaar in tal van smaken.
Whey Protein voorziet de spieren van waardevolle eiwitbouwstenen (aminozuren) en ondersteunt een voldoende toevoer van eiwitten gedurende de dag en tijdens de training. Het absolute basissupplement voor alle sporters in de zomer en winter. Want iedereen die aan sport doet, eist veel van zijn spieren en zou deze moeten voorzien van voldoende bouwstenen voor groei en regeneratie.

Whey Protein (2000g)

Bodylab24
  • Top keuze

Whey Protein (2000g)

Bodylab24

- Hoogwaardige Whey shake met isolaat en hydrolisaat
- Hoog eiwitpercentage van maar liefst 81%
- Rijk aan BCAA’s
- Laag in vet, koolhydraten en lactose
- Heerlijke smaken en zeer goed oplosbaar

€ 82,99
(€ 41,50 / 1 kg)
Product weergeven

Alternatieve eiwitvoorziening in poedervorm

Naast de klassieker Whey Protein kan de eiwitvoorziening in de shaker ook worden verrijkt met bijzonder hoogwaardige, ook snel beschikbare en bijzonder goed verdraagbare Whey Protein Isolate, met langzaam verteerbaar Casein Protein (ideaal als avondshake), met de plantaardige eiwitvarianten Vegan Protein of Soja Protein Isolate.

Eiwitrepen - eiwitvoorziening voor onderweg

We hebben ons assortiment bars bij Bodylab uitgebreid. Ze bieden een perfecte eiwitvoorziening en de energiekick voor onderweg en rond de training.

Voldoende slaap

Een voldoende en rustgevende slaap is, naast training en een evenwichtige en gezonde voeding, een van de recepten voor jouw sportieve succes. Alleen wie zijn lichaam voldoende rust geeft en ruimte geeft aan de belangrijke regeneratieprocessen, kan zijn sportprestaties op lange termijn verhogen.

Meer over het slaaphormoon melatonine en het belang van de slaap kun je HIER vinden- in onze blog Melatonine - ons slaaphormoon

Zink - het speciale mineraal

Enkele korte feiten over zink:
Zink is/wordt:
- betrokken bij tal van processen in het lichaam
- bestanddeel van ongeveer 300 enzymen
- ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en de lichaamseigen immuunafweer
- draagt bij tot het normale onderhoud van de botten, het haar, de nagels en de huid
- in kleine hoeveelheden door het lichaam opgeslagen
- over het algemeen ingenomen via de voeding

Een overdosis moet worden vermeden! Het leidt onder andere tot een verminderd ijzer- en koperabsorptievermogen.

HIER hebben we belangrijke informatie over zink in de blog 'Zink - een essentieel mineraal' samengebracht en bieden we onze zinc bisglycinate - een combinatie van zink en glycine - aan voor een bijzonder goede verkrijgbaarheid.

Vitamines

Vitaminen worden beschouwd als immuunboosters - maar ze zijn niet alleen belangrijk voor het immuunsysteem en het immuunsysteem in het algemeen. HIER, in de blog 'Vitamines van A-Z - Antwoorden op veelgestelde vragen' hebben we enkele feiten over dit onderwerp voor je verzameld.
Enkele feiten in het kort:
- Er wordt nu een onderscheid gemaakt tussen 20 vitamines, waarvan er 13 als essentieel (vitaal) worden geclassificeerd.
- Met uitzondering van de zogenaamde 'zonvitamine' cholecalciferol (vitamine D) en niacine (vitamine B3), moeten alle vitaminen in het voedsel worden opgenomen.
- Vitaminen zijn een belangrijk onderdeel van talrijke stofwisselingsprocessen in het lichaam en zijn betrokken bij de eiwit-, koolhydraat- en vetstofwisseling.
- Zij zijn betrokken bij de absorptie en verwerking van mineralen.
- De normale werking van het immuunsysteem is ook afhankelijk van een voldoende toevoer van vitaminen.
- Vitaminen zijn betrokken bij de vorming van cellen, botten en tanden en ondersteunen het genezingsproces van ziekten.

De individuele vitaminen voeren verschillende taken uit, dus een adequate voorziening moet niet alleen gelden voor een paar vitaminen, maar moet alle vitaminen omvatten.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op