Recept

Frozen Yoghurt met Whey - de zomerse eiwitkick

frozen yogurt

Hou je van verfrissende frozen yogurt? Je kunt eenvoudig je eigen smaak creëren en deze in je eigen vriezer maken. En waarom zou je het niet verfijnen met een extra portie Whey Protein? Probeer het maar eens en maak je zomerse diepvries-yoghurt in je eigen favoriete weismaak - combineer het met fruit of geniet er puur van - gewoon geraffineerd met Whey Protein poeder! Andere toppings zijn ook mogelijk.

Whey Protein - 1000g - naar de smaak van uw keuze

Eiwitpoeder van de hoogste kwaliteit. Deze eiwit shake bevat een hoge hoeveelheid proteïnen per shake met weinig calorieën voor jouw spieropbouw.

Voorbereidingstijd:
5 min
Kooktijd:
240 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor 1-2 personen

Topping optioneel

Bereiding:

  1. Kies je favoriete Whey Protein smaak - passend bij de geselecteerde vrucht of bijvoorbeeld in chocolade, cookies & cream, rijstpudding kaneel of vanille smaak.
    Als je wilt, meng het dan met een kleine hoeveelheid water om te voorkomen dat het poeder klontjes vormt in de yoghurt, maar je kunt het ook direct, één voor één, doorroeren.
  2. Was vers fruit, puree en voeg toe aan de yoghurt. Hier kan je ook onze laagcalorische Strawberry Sauce gebruiken als een aardbeienvariant in de winter. Als je een geschikte blender hebt, kun je ook bevroren fruit gebruiken - pureer het voor het mengen. Als je wilt, kun je ook wat gehakte Cacao Nibs of Whey Crisp gebruiken en iets chocoladeachtigs en knapperigs aan je diepvries-yoghurt toevoegen. Als de yoghurt niet zoet genoeg is of als je een andere smaakvariant wilt toevoegen, kun je Flavour Drops toevoegen.
  3. Het is bijzonder gemakkelijk en hapklaar met een siliconen ijsblokjesvorm - de bevroren yoghurtdelen kunnen na uitharding uit de vorm worden verwijderd. Je kunt ook een normale ijsblokjesvorm of een bijpassende diepvrieszak gebruiken. Als je grotere ijsvormen hebt, kun je deze natuurlijk ook gebruiken en frozenyoghurt maken als 'popsicle' in plaats van kleine blokjes.

    We hadden noch het een noch het ander en gebruikten gewoon kleine plastic drinkbekers en kregen passende houten stokjes in de supermarkt.
  4. Zet de gevulde vormen in de vriezer en geniet na ca. 4 uur!
Een echt hoogtepunt voor warme dagen - geniet ervan!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op